Name:[Br]Alex
Cati ani ai?:17
Nivel:12
Poza/stats:
Poza/License:
Ce sanctiuni ai?:Nu am sanctiuni si nici numi doresc!
Cea mai mare realizare pe LifeZoneRPG:Lider casa si masini si bani!
Ce de crezi ca meriti sa primesti aceasta functie?:Find ca sunt cerect cu toata lumea si ma pricep sa fiu politist!
Cate ore acorzi pe zi acestui joc:Depinde de programul pe care il am!
Ce ai de gand sa faci daca obtii aceasta functie?:Sa devin cat mai bun fata de toti liderii!
Cu ce esti diferit de ceilalti playeri?:Pai eu nu prea consider mai diferit dar poate sunt prin calitatile mele!
Varsta reala:17
Ai fost banat vreo data pe LifeZoneRPG?:NU
Am mai avut vreodata experienta de a fi lider sau macar membru intr-o factiune?:Da
Cateva lucruri despre tine:Sunt un om prietenos amabil si ma integrez usor intr-o comunitate.Sunt din Timisoara si frecventez pe la liceul Ana Aslan!
Esti de acord ca daca abuzezi de aceasta functie vei fi sanctionat prin scoaterea functiei?:Da
Factiunea la care vrei sa aplici ca lider:FBI
Avem lider
Cati ani ai?:17
Nivel:12
Poza/stats:
Poza/License:
Ce sanctiuni ai?:Nu am sanctiuni si nici numi doresc!
Cea mai mare realizare pe LifeZoneRPG:Lider casa si masini si bani!
Ce de crezi ca meriti sa primesti aceasta functie?:Find ca sunt cerect cu toata lumea si ma pricep sa fiu politist!
Cate ore acorzi pe zi acestui joc:Depinde de programul pe care il am!
Ce ai de gand sa faci daca obtii aceasta functie?:Sa devin cat mai bun fata de toti liderii!
Cu ce esti diferit de ceilalti playeri?:Pai eu nu prea consider mai diferit dar poate sunt prin calitatile mele!
Varsta reala:17
Ai fost banat vreo data pe LifeZoneRPG?:NU
Am mai avut vreodata experienta de a fi lider sau macar membru intr-o factiune?:Da
Cateva lucruri despre tine:Sunt un om prietenos amabil si ma integrez usor intr-o comunitate.Sunt din Timisoara si frecventez pe la liceul Ana Aslan!
Esti de acord ca daca abuzezi de aceasta functie vei fi sanctionat prin scoaterea functiei?:Da
Factiunea la care vrei sa aplici ca lider:FBI
Avem lider