LifeZone -=|=- Forum

Life


Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Informati despre facțiune

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1 Informati despre facțiune la data de Sam Mar 05, 2016 3:59 pm

Hitmen Agency. Agenția de asasini în traducere directă. Una dintre cele mai respectate facțiuni, familia jucătorilor de elită după cum o numim noi. Tot ce trebuie să faci este să îndeplinești favorurile unor indivizi, plata se face înainte urmând ca tu să îndeplinești un contract. Ești un simplu om în ochii celor din jur, însă mintea ta descrie calitățile agenției. Un adevărat membru al acestei facțiuni trebuie în primul rând să exceleze prin abilități mentale, agilitate și perfecțiune.

La level 15 aveți șansa de a da un test pentru intrare în cazul în care sunteți acceptați. În majoritatea cazurilor divizăm oamenii care doresc să intre, cautând cât mai multă experiență și o calitate foarte importantă. Scrierea corectă în limba română.

Acum să intrăm putin în pielea celor care fac parte din Hitmen Agency. Dispunem de un număr limitat de vehicule precum sparrow, buffalo. De cele mai multe ori alegem calea cea mai ușoară, aceasta fiind folosirea naturii, tehnologiei. Pe viitor dorim sa ne extindem cât mai mult, să ridicăm agenția la un nivel superior oricărei organizații. Cele 3 orașe au nevoie de liniște, cetățenii de o viata normală și desigur Agenția are nevoie de sponsori mulțumiți.

Vezi profilul utilizatorului http://lifezonerpg.forumattivo.com

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum