LifeZone -=|=- Forum

Life


Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Informati despre facțiune

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1 Informati despre facțiune la data de Vin Mar 04, 2016 11:58 pm

Federal Bureau of Investigation este un departament care se ocupă cu combaterea traficului de arme și în special combaterea traficului de stupefiante. Agenții FBI au posibilitatea de a prinde infractori de la wanted 1 pana la 6, inclusiv robberi și runneri fără restricții privind orașele în care acționează.

Sediul FBI se găsește în orașul San Fiero. Membrii de rank 1 și 2 sunt implicați în căutarea și prinderea distribuitorilor de droguri prin frecventele operațiuni sub acoperire. Cei de rank 3 reprezintă agenții supraveghetori, ei se ocupă cu supravegherea operațiunilor sub acoperire și a membrilor nou recrutați. Agenții de rank 4 fac parte din staff-ul FBI, sunt membri care dau teste cu cei nou recrutați, organizează echipe de intervenție la warurile între ganguri.

Pentru a deveni agent FBI este nevoie de experiență și seriozitate, munca sub acoperire necesită un limbaj și o flexibilitate în dialog pentru ca cel suspectat de posesie sau distribuirea drogurilor să nu suspecteze faptul ca sunteți polițist.

Vezi profilul utilizatorului http://lifezonerpg.forumattivo.com

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum